Testimonis

Què diuen els nostres usuaris?

“Els tallers i les consultes de na Maria Joana i na Fani m’han servit per canviar el concepte de dieta, per entendre que allò més important és la salut i per trobar-me més a gust amb jo mateixa sense aspirar a objectius que no són saludables per jo. En aquest ordre. A més, de tant en tant m’agrada fer qualque taller (qualsevol ja que a tots hi pots treure un bon partit). Me van molt bé com a recordatori i són molt pràctics i funcionals. Sempre aprenc qualque cosa, recursos nous,… i compartir experiències és enriquidor. Són molt professionals.”

X. Bonet

“Són grans professionals amb les que he après a menjar bé i a sentir-me millor.”

P. Muñoz


“El primer contacte va ser molt formal, una persona molt seria, un poc empegueïdora i molt professional. Devia ser la segona o la tercera visita quan vaig començar a veure com li brillen els ulls quan parla de la seva feina, l’amor i la passió que posa en el que fa. Si,  “Ens entendrem”, vaig pensar tot d’una. 

Els coneixements per saber que s’ha de fer per estar saludable es poden adquirir, qualsevol ho pot fer, ara bé, la manera de transmetre’ls ja son altres cinc-centes.  Aquesta és la màgia que vaig trobar amb na Maria Joana, no domés m’ha donat les eines sino que m’ha ensenyat a manejar-les i a entendre que cuidar-nos depèn de noltros,  de la nostra voluntat de fer-ho. 

La manera de fer i la professionalitat de na M Joana m’han ensenyat que no es tracta de tenir molta o poca força de voluntat per canviar d’hàbits sinó simplement de tenir la voluntat de fer el canvi.  Aquesta va ser la clau de volta.”

J. Sunyer

“Treballar amb na Mª Joana i na Fani ha estat una experiència molt gratificant. M’han ensenyat a veure des d’un altre punt de vista qué significa l’alimentació i com ens afecta tant fisicament com psicologicament, per així poder millorar el meu estil de vida. Profesionals increïbles amb les quals no dubtaria tornar-hi a treballar.”

E. Tugores