La psiconutrició és el treball conjunt entre la piscologia i la nutrició.

Duus tota la vida provant dietes o sents que estàs en lluita amb el menjar i que ell te controla? T’has adonat que el teu estat anímic (ansietat, avorriment, etc.) condiciona molt la teva manera de menjar i això te proporciona molt malestar? No te sents a gust amb la teva imatge corporal i això condiciona el teu dia a dia (relacions sexuals, relacions de parella, relacions socials, activitats que impliquen exposar-nos com anar a la platja, etc.) i la teva autoestima? Vols rompre amb una “cultura familiar” on el menjar i el pes són l’epicentre de les conversacions, dels canvis i dels valors? Treballant des de la psiconutrició podem ajudar-te en aquestes situacions.

Perquè no ets només tu i el teu plat. Ets tu i el teu plat, el teu entorn, les teves emocions, el teu descans, la teva família, és la teva història… i per tant també com te veus, com te sents, com te mous. Tot, absolutament tot, influeix en el nostre benestar físic i mental. Per això des del programa de psiconutrició treballam el canvi d’hàbits alimentaris d’una forma oberta i integradora.

Fes una primera sessió de valoració.

 

Valoració inicial psiconutrició

És la suma del pack inicial de psicologia + pack inicial de nutrició

La valoració incial de psiconutrició és la suma del pack inicial de psicologia (2 sessions) i el pack inicial de nutrició (2 sessions). Necessitam conèixer en profunditat el teu cas per poder-te ajudar correctament i proposar-te un pla de treball que ens permeti assolir els teus objectius. Per aquest motiu són necessàries les valoracions per part de les dues professionals. Una vegada realitzades aquestes sessions, rebràs el nostre feedback amb el pla de treball que considerem més oportú d’acord a les teves necessitats.

 

 

Seguiments psiconutrició

Les sessions de seguiment de psiconutrició consisteixen en la realització de sessions tant de nutrició com de psicologia. El nombre i la freqüència de cada una d’elles pot variar segons cada cas. Aquest seguiment inclou la supervisió del cas i el treball coordinat per part de les dues professionals.

Les sessions de psicologia tenen una duració de 1 hora i les de nutrició de 40-45 minuts. El seguiment també inclou el contacte entre sessions amb les professionals a través del correu electrònic o Whatsapp.

psiconutricio

Totes les sessions es poden realitzar de forma presencial o on line