La psiconutrició és el treball conjunt entre la piscologia i la nutrició.

Duus tota la vida provant dietes o sents que estàs en lluita amb el menjar i que ell te controla? T’has adonat que el teu estat anímic (ansietat, avorriment, etc.) condiciona molt la teva manera de menjar i això te proporciona molt malestar? No te sents a gust amb la teva imatge corporal i això condiciona el teu dia a dia (relacions sexuals, relacions de parella, relacions socials, activitats que impliquen exposar-nos com anar a la platja, etc.) i la teva autoestima? Vols rompre amb una “cultura familiar” on el menjar i el pes són l’epicentre de les conversacions, dels canvis i dels valors? Treballant des de la psiconutrició podem ajudar-te en aquestes situacions.

Perquè no ets només tu i el teu plat. Ets tu i el teu plat, el teu entorn, les teves emocions, el teu descans, la teva família, és la teva història… i per tant també com te veus, com te sents, com te mous. Tot, absolutament tot, influeix en el nostre benestar físic i mental. Per això des del programa de psiconutrició treballam el canvi d’hàbits alimentaris d’una forma oberta i integradora.

Fes una primera sessió de valoració.

 

Pack inicial psiconutrició

4 sessions: pack inicial de psicologia + pack inicial de nutrició

Aquest pack consta de dues sessions de psicologia (veure pack inicial de psicologia) i dues sessions de nutrició, una de valoració on elaborarem la teva història clínica i dietètica i una d’entrega i explicació del pla d’alimentació (veure pack inicial nutrició). El teu pla de treball l’elaboram i consensuam conjuntament la nutricionista, la psicòloga i tu mateix/a, sempre ajustat a les característiques individuals del teu cas.

 

 

psiconutricio

Pack seguiment psiconutrició

5 sessions intercanviables entre nutrició i psicologia

El pack consta de sessions de nutrició i/o psicologia que anirem seleccionant en funció de les teves necessitats i el moment del canvi en el que et trobis. Les sessions tenen una duració de 1 hora i el seguiment inclou la supervisió del cas per part de les dues professionals i un seguiment a través de correu electrònic o Whatsapp.

Totes les sessions es poden realitzar de forma presencial o on line