El servei de psicologia vol ajudar-te a millorar la gestió de les teves emocions i el teu benestar psicològic.

T’ajudam si necessites millorar la teva imatge corporal i/o la teva autoestima, vols aprendre a millorar la gestió de les teves emocions (ansietat, frustració, por, etc) o si tens dificultats a l’hora d’introduir un canvi a la teva vida: resistències, pors, patrons de conducta molt arrelats, etc. i vols fer-hi front. Si cerques fonts de motivació importants per a tu i necessites que t’acompanyem en la recerca o si saps que vols fer un canvi per la teva salut, coneixes la teoria, però se’t fa impossible posar-ho en pràctica.

Atenem la teva demanda posant el focus no només en el problema actual, sinó també en la teva biografia que ens permetrà entendre l’arrel d’aquesta dificultat i trobar les fortaleses individuals per poder desenvolupar noves estratègies més adaptatives. La tècnica terapèutica que s’utilitzarà dependrà de les característiques del teu cas  (EMDR, teràpia cognitiva conductual…).

 

Demana una primera sessió informativa

 

Pack inicial psicologia

2 sessions i pla de feina

Durant les dues sessions de valoració compartirem tota la informació necessària per, posteriorment, dissenyar un pla de feina personal ajustat a les teves necessitats. Amb aquesta valoració no només recollirem aspectes específics del teu motiu de consulta, sinó que aprofundirem en la teva història de vida per comprendre millor la situació actual. Aquestes dues sessions es realitzaran amb una setmana de diferència i tenen una duració de 60 minuts cada una.

El pla de feina individual serà consensuat amb tu amb la finalitat que sigui el més realista i assumible posible.

 

 

Sessions de seguiment

En les sessions de seguiment t’acompanyaré i orientaré en l’assoliment dels objectius marcats en el pla de feina. La freqüència de les sessions dependrà del moment del procés terapèutic en el que et trobis, començant amb sessions setmanals o quinzenals que s’aniran espaiant en el temps. Les sessions tenen una duració de 60 minuts.

Sessió puntual psicologia

Sessions en les quals podràs rebre orientació psicològica específica del teu cas per a temes puntuals que no requereixen la freqüència ni la intensitat d’un pack de seguiment. El disseny d’un pla de feina té un cost afegit a les sessions puntuals. La sessió té una duració de 60 minuts.

 

Totes les sessions es poden realitzar de forma presencial o on line