En el servei de nutrició te proporcionam totes les eines perquè aprenguis a cuidar la teva alimentació i a sentir-te millor.

T’ajudam a millorar la teva alimentació si cerques cuidar els hàbits alimentaris, tractar el sobrepès o l’obesitat o perquè pateixes alguna patologia que ho requereix (còlon irritable, diabetis, hipertensió…).

Apostam per aprendre a cuidar-nos des del compromís, la responsabilitat i la flexibilitat. Per això treballam amb un visió àmplia del canvi, tenim en compte el context i la motivació; i des de l’educació nutricional perquè aprenguis a tenir criteri i eines per decidir de forma conscient els aliments que menges, a planificar i a elaborar plats saludables i gustosos. Sempre des de l’autocura i amb un objectiu de fons realista. 

 

Vols saber com podem ajudar-te?

 

Pack inicial nutrició

2 sessions i pla d’alimentació

La primera sessió la destinam a fer una valoració profunda del teu cas per poder elaborar el teu material personalitzat. Recollirem informació per fer la teva història clínica i conèixer els teus hàbits alimentaris actuals. Identificarem les teves necessitats, que ens serviran de guia durant tot el procés, i començarem a treballar a través d’un diari dietètic que ens ajudarà a prendre més consciència d’on ens trobam ara i d’allò que necessitam treballar. La sessió té una duració de 1 hora, aproximadament.

A la segona sessió, que té lloc una setmana després, t’entregarem i explicarem el material que haurem preparat en base a les teves necessitats i revisarem les prioritats a treballar. La sessió té una duració de 40 minuts.

 

Pack seguiment nutrició

5 sessions

L’objectiu d’aquestes sessions és acompanyar-te i seguir treballant tots aquells aspectes que ens preocupen i que necessitem treballar per cuidar-nos millor. L’organització i la planificació de les menjades, conèixer els grups d’aliments, la interpretació de les etiquetes dels aliments, la gestió de la vida social i les menjades, les barreres que ens dificulten el canvi, les antigues creences… Són alguns dels temes que treballem en aquestes sessions. A cada sessió et proporcionarem material perquè t’ajudi en el teu procés de canvi. La duració de la sessió és de 40 minuts.

A més a més durant les sessions estarem en contacte via correu electrònic o Whatsapp per tal  d’anar resolent els dubtes que te puguin sorgir i te sentis acompanyat/da en tot moment.

Sessió puntual nutrició

Si necessites resoldre algun dubte puntual sobre la teva alimentació o vols fer una revisió general de la teva alimentació, aquesta és la teva sessió. Durant la sessió anirem resolent totes les qüestions que tenguis i, si fos necessari, durant la setmana posterior rebràs un correu amb possibles dubtes pendents de consulta. La sessió té una duració de 1 hora.

Totes les sessions es poden realitzar de forma presencial o online