La nostra història

El nostre projecte va néixer fa uns anys per casualitat a Chamonix a les faldes del Montblanc; i va passar allò de “nutricionista busca psicòloga”.
No vàrem trigar a fascinar-nos amb el gran joc que donava unir les nostres àrees, escoltar i aprendre del que l’altre havia d’aportar en cada cas. I d’aquí va néixer somarrels, un projecte que com una planta va créixer d’una petita llavor, que es va regar a base de treball i constància, també de bon humor i amistat, i que sense pressa però sense pausa va donant els seus fruits. Fruits dels quals estem orgulloses.

 

Maria Joana Mateu

Soc llicenciada en Farmàcia i Graduada en Nutrició Humana i Dietètica per la Universitat de Barcelona, col·legiada núm.IB131 pel CODNIB. La meva experiència com a nutricionista ben aviat em va ensenyar que en la conducta alimentària, com en la resta de conductes de l’ésser humà, és molt difícil aïllar un sol factor com a única causa de la nostra manera de fer. Per això, quan parlam de salut, de cuidar-mos, la combinació de l’alimentació, la psicologia i l’exercici físic són un conjunt indivisible. Durant tots aquests anys he seguit formant-me amb cursos i experties en el tractament del sobrepès i l’obesitat, l’obesitat infantil i el Mindful eating, entre d’altres, per poder oferir un servei més integral als meus pacients.

Fani Jerónimo

Llicenciada en Psicologia per la Universitat de les Illes Balears col·legiada núm.b1937 amb la certificació de Psicòloga general sanitària i certificació de terapeuta EMDR i terapeuta EMDR en trastrons alimentaris. Experiència de més de 10 anys en l’àmbit de la psicologia clínica, específicament en el tractament del trauma emocional i trastorns de vincle.

El nostre espai